Single Blog Title

This is a single blog caption
10
stu.

Radionica “Uvod u društveno poduzetništvo” u Splitu 13.11. u 14h

CEDRA Split organizira edukativnu radionicu o društvenom poduzetništvu, u sklopu projekta “Društveno-poduzetnički mozaik splitsko-dalmatinskog područja” kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Radionica će se održati u ponedjeljak, 13. studenog 2017. s početkom u 14:00 sati, u prostorijama CEDRA-e Split (Ruđera Boškovića 20/II), a prvenstveno je namijenjena nezaposlenim aktivnim tražiteljima posla i mladima.

Predavač je Michael Freer, stručnjak za društveno poduzetništvo i projektno upravljanje, zaposlenik CEDRA-e Split i direktor društvenog poduzeća Ensoco (www.ensoco.co.uk). Michael će predstaviti koncept društvenih poduzeća kroz zanimljive primjere iz stvarnog života.

Putem ove interaktivne prezentacije moći ćete doznati kako su se poslovni i neprofitni sektor mijenjali kroz godine te koji razlozi stoje iza tih promjena. Raspravljat ćemo o tome kakav je položaj društvenih poduzeća u različitim zemljama, uključujući Veliku Britaniju i Hrvatsku. Za kraj, Michael će predstaviti svoju viziju budućnosti ovakvog tipa poslovanja.

NAPOMENA – S obzirom na ograničen broj mjesta, molimo Vas da svoj dolazak potvrdite putem google obrasca: https://goo.gl/forms/5xAlWHB4NITYxDE13

Radionica će se održati na engleskom jeziku, uz mogućnost prevođenja na hrvatski, a sudjelovanje je besplatno.
Nadamo se što većem odazivu i veselimo Vašem dolasku!