Single Blog Title

This is a single blog caption
14
stu.

Radionica “Kako pokrenuti i voditi zadrugu” u Splitu 5.12. u 16h

CEDRA Split i Zadruga Start organiziraju edukativnu radionicu pod nazivom „Kako pokrenuti i voditi zadrugu?“, koja će se održati u utorak, 5. prosinca 2017. s početkom u 16:00 sati, u prostorijama CEDRA-e Split (Ruđera Boškovića 20/II). Radionica je prvenstveno namijenjena nezaposlenim aktivnim tražiteljima posla i mladima, a održava se u sklopu projekta “Društveno-poduzetnički mozaik splitsko-dalmatinskog područja” kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Zadruga je jedan od pravnih subjekata koji djeluje na tržištu rada, a mnogi je, još uvijek, miješaju sa udrugom ili sa pravnom formom koja je zamrla zajedno sa bivšom državom. Stoga će Michael Freer, zaposlenik CEDRA-e Split i direktor društvenog poduzeća Ensoco (www.ensoco.co.uk), održati predavanje o konceptu zadrugarstva te objasniti zašto je u modernom društvu potreban ovakav način poslovanja. Na pitanja kako i zašto pokrenuti zadrugu, odgovorit će Marko Ban, upravitelj Socijalne zadruge Start.

NAPOMENA – S obzirom na ograničen broj mjesta, molimo Vas da svoj dolazak potvrdite putem google obrasca: https://goo.gl/forms/5xAlWHB4NITYxDE13

Radionica će se održati na hrvatskom jeziku, a sudjelovanje je besplatno. Nadamo se što većem odazivu i veselimo Vašem dolasku!